Benvinguda

Benvinguda a aquest curset centrat en les primeres etapes de l'educació a cavall entre l'estimulació multisensorial i l'estimulació primerenca.

Parlarem d'estimulació i comunicació i com les TIC ens poden ser una ajuda

Aquest curset té una càrrega lectiva de 30 hores i requereix que dediquis   2 o 3 hores diàries durant  dels 10 o 15 dies de l’Escola d’Estiu. Els materials d'aquest curs estan pensats per a usuaris amb diversos nivells de coneixements pedagògics amb alumnes i habilitats tècniques amb l’ordinador i potser excedeixin el que tu puguis assumir. No t'espantis

Dedica 2 o 3 dies per cada mòdul, fent allò que et resulti més interessant. Nosaltres ja t’indicarem quan pots al passar  mòdul següent.

A cada mòdul trobaràs diversos continguts i propostes d'activitats. Les primeres són tècnicament més senzilles i les darreres treballen coneixements més complexes.  Creiem que no cal autolimitar-nos en les propostes. Tu mateix invertiràs el  temps en el que et sigui més profitós. No cal dir que el que aprendràs en aquest curs depèn de l’esforç que hi posis i que ara tens l'oportunitat de preguntar allò que no saps.

Malgrat que en els mòduls trobares les activitats recorda que en el fòrum trobaràs a les companyes i companys que segur et podem ajudar.

Ara, després de llegir aquesta  presentació, pots fer la primera intervenció en el fòrum

Bona feina

Atenció

Totes les trameses d'aquest curs s'han d'enviar a AulaMultisensorial@gmail.com .