Benvinguda

Aquest curset està centrat en les etapes inicials d'aprenentatge de l'escriptura en la societat digital.

Els nostres infants  viuen immersos en un món digital amb el que es familiaritzen observant als pares i en els moments de joc i oci.
Les metodologies de l’aprenentatge de la lectura i escriptura de sempre han evolucionat, de forma parella als recursos disponibles i als avenços científics. Això és així des de Montessori a les lletres de colors, dels pissarrins a la  neurociència.

Potser sigui un bon moment per reflexionar sobre els mètodes d’aprenentatge, heretats del segle passat, per incorporar, de manera sistemàtica, aquells recursos digitals que siguin avantatjosos i  avançar en unes metodologies pròpies del XXI.

Aquest curset té una càrrega lectiva de 30 hores i requereix que dediquis   2 o 3 hores diàries durant  dels 10 o 15 dies de l’Escola d’Estiu. Els materials d'aquest curs estan pensats per a usuaris amb diversos nivells de coneixements pedagògics amb alumnes i habilitats tècniques amb l’ordinador i potser excedeixin el que tu puguis assumir. No t'espantis. 

Cada mòdul inclou una rúbrica on veuràs les activitats, els criteris de valoració i els punts màxims que hem atorgat segons la dificultat o l'esforç requerit. 

Per superar el curset has d'aconseguir 100 punts fent les activitats 

Per tal de facilitar els debats obrirem els mòduls progressivament .

Veuràs que algunes activitats són obligatòries, que cal fer primer, però la majoria són opcionals. Tu mateix decidiràs com invertir el temps perquè et sigui més profitós. No cal dir que el que aprendràs en aquest curset depèn de l’esforç que hi posis i que ara tens la oportunitat de preguntar allò que no saps.

Malgrat que en els mòduls trobares les activitats recorda que en el fòrum trobaràs a les companyes i companys que segur et podem ajudar.

Ara, després de llegir aquesta  presentació, pots fer la primera intervenció en el fòrum 

Bona feina

Atenció

Totes les tramesses d'aquest curs s'han d'enviar a tic.escriure@gmail.com .