Benvinguda

Fàcil és un programa gratuït, que  genera exercicis de llengua oral i escrita , en paper i a l’ordinador. Existeixen versions en català, parla de Barcelona i de València, arfanès, castellà, gallec, francès, quetxua, euskera ( sols text)  molt aviat en altres idiomes.

El programa pot ser útil a logopedes,professorat d’Educació infantil, primària i educació especial, però també per l’aprenentatge d’altres llengües a nivell inicial.

FACIL e´s molt senzill de fer annar però té tanets possibilitats que ès dificil descobrir-les tot sol. L’objectiu del curs és conèixer de manera ordenada les possibilitats del programa.

Aquest curset té una càrrega lectiva de 30 hores irequereix que dediquis   2 o 3 hores diàries durant  dels 10 o 15 dies de l’Escola d’Estiu

Tot i que treballis les 30 hores certificades molt possiblement no tindràs temps de fer totes les activitats ja que el material està pensat  per usuaris amb diversos nivells de coneixements pedagògics amb alumnes i habilitats tècniques amb l’ordinador.

Dedica 2 o 3 dies per cada mòdul, fent allò que puguis fer i et resulti més interessant i després passa al mòdul següent.

A cada mòdul trobara`s diversos continguts i propostes d'activitats. les primeres són tècnicament més senzilles i les darreres treballen coneixements més complexes.  Creiem que no cal autolimitar-nos en els propostes. Tu mateix invertiràs el teu temps en el que et sigui més profitós. No cal dir que el que aprendràs en aquest curs depèn de l’esforç que hi posis i que ara tens la oportunitat de preguntar allò que no saps.

Malgrat que en els mòduls trobares les activitats recorda que en el fòrum trobaràs a les companyes i companys que segur et podem ajudar.

Ara, després de llegir aquesta  presentació, pots fer la primera intervenció en el fòrum

Bona feina

Atenció

Totes les tramesses d'aquest curs s'han d'enviar a cursfacil@gmail.com .